Over DECA

Voedselveiligheid, constante kwaliteit, een aantrekkelijk product... de uitdagingen van onze klanten zijn niet min. Dat weten wij bij DECA als geen ander. Daarom hebben wij hun noden vertaald in duurzame verpakkingen voor voeding in kunststof, glas en blik.

Want meer dan 40 jaar expertise binnen de voedingsindustrie, kennen we ons vak. Of onze klanten nu op zoek zijn naar verpakkingen of verpakkingsmachines, wij zijn er voor hen. Van design- en verpakkingsadvies tot logistiek, maatwerk van DECA helpt hen vooruit.

Verpakkingen voor voedingsmiddelen hebben voor ons geen geheimen meer. Onze productie(ruimte) voldoet volledig aan de HACCP- en voedingswetgeving. Voeg daarbij een matrijzenbouw in eigen beheer en je weet dat we inzetten op in-house expertise.

En ja hoor, wij zijn heel erg bezig met ecologisch verpakken. Elke polypropyleen verpakking die van de band rolt, is 100% recycleerbaar. We zetten in op innovatie: nieuwe vormen, andere samenstellingen en minimaal materiaalgebruik. Flexibiliteit troef.

Wist je trouwens dat je bij ons ook terecht kan voor verpakkingsmachines? We bouwen zelf elektrische doseersystemen en verdelen grote en kleine machines, inclusief onderhoud.

Odoo • Tekst en afbeelding

Stage of werken bij DECA?

Prima plan. Het is er niet alleen heel gezellig, wij hebben heel wat te bieden. Een succesvol track record van 40 jaar, daar pluk jij mee de vruchten van.

Hou jij van een uitdagende job waarbij je veel zelfstandigheid krijgt? Voel jij je goed in een moderne omgeving waar initiatief tonen wordt aangemoedigd? Wil je graag vooruit in het leven en wil je je steentje bijdragen aan een succesverhaal? Ga je voor fun op het werk én naast het werk samen met collega's? Zo ja, dan heb jij wellicht het DECA DNA in jou.

Kijk snel naar onze openstaande vacatures op www.deca.be of neem vrijblijvend contact op: jobs@deca.be

Meer over DECA

TPS093 – vierkante potten met veiligheidssluiting

 
 

 

Een kijk door de productie van Deca

 
 

 

MOJO
containers