Willemen Infra

Willemen Infra is op 1 juli 2018 onststaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en op de infra-afdeling van Kumpen en is een toonaangevende wegenbouwer en asfalt- en beton producent

Odoo + afbeelding en tekst

WILLEMEN INFRA beheerst als toonaangevend wegenbouwer alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd.

Met hun vier asfaltcentrales, een participatie van 50% in Ascovil (Villers-Le-Bouillet) en vier betoncentrales zijn ze een van de belangrijkste producenten van  asfalt  en  wegenisbeton . Dankzij hun centrales in Brugge, Gent, Schoten en Lummen kunnen ze over heel Vlaanderen TRA 50 gecertificeerd wegenbeton produceren en leveren, zowel voor hun eigen werven, als voor derden. De certificering is een grote meerwaarde voor het eindresultaat, zowel kwalitatief als esthetisch.

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Ze dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat ze hechten aan de impact van hun activiteiten op het milieu en de maatschappij. Zo beschikken ze over eigen  recyclingsites , waardoor ze een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. Hun inspanningen op het vlak van CO2-reductie op hun werven en in hun bedrijfsvoering werden in 2021 bekroond met het  allereerste Belgische CO2-bewust certificaat  uitgereikt door COPRO. Op de  CO2-Prestatieladder  halen ze niveau 3.

Willemen Infra is onderdeel van de business line Infra van Willemen Groep, samen met  Mobilmat  (klein onderhoud en herstel asfalt- en betonwegen), transportbedrijf  Vandamme-Madoe  en  Kumpen Renovatietechnieken , gespecialiseerd in de renovatie van gas-, water- en rioleringssystemen.

Odoo • Tekst en afbeelding

Meer over Willemen Infra

 

 
 

bedrijfsfilm Willemen Infra


 
 

APM Terminals Medport Tanger


 
 

Bouw brug Albertkanaal