Partners

EMT organiseert elk jaar een tal van activiteiten. Als studentenvereniging hebben we steun nodig om dit te realiseren, hiervoor krijgen wij hulp van onze partners.

Hoofdsponsors


Sponsors

 

Van Roey is een bedrijf gelegen in Rijkevorsel en is welbekend in de Kempen. Als bouwheer kunt u bij hun terecht voor een brede waaier aan projecten: state of the art kantoren, complexe industriegebouwen, woonzorgcentra of een eerder eenvoudige opdracht; hoe groot of hoe klein een project ook is, Van Roey heeft veel kennis in huis op technisch en op strategisch vlak.

Meer info

Pa solutions is een bedrijf opgericht in het jaar 1986. Ze zijn vooral gefocused in chemie, pharmacie, biotech, olie, gas en automotive. Process Automation Solutions is een van de toonaangevende onafhankelijke aanbieders van complete automatiseringsoplossingen voor de proces- en maakindustrie.

Meer info
Odoo + afbeelding en tekst

Axxes is een no-nonsens IT Consultancy organisatie. Als Full-Service Project Sourcing specialist leveren we flexibele en kwalitatief hoogwaardige ICT diensten op vlak van software development, testing, infrastructuur, project management, analyse en data.

Meer info
Odoo + afbeelding en tekst


Sweco is van oorsprong een Nederlands advies- en ingenieursbureau dat in 1913 werd opgericht. Het was in 2015 het op twee na grootste bedrijf op zijn gebied in Europa, met ongeveer 7.000 werknemers en 300 kantoren verspreid in de regio en nog eens 50 elders in de werkeld. Sweco houdt zich in België bezig met ingenieursadvies op gebied van mobiliteit en infrastructuur, bouw en vastgoed, gebiedsontwikkeling, energie, water en industrie.

Meer info

Interesse in wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf?
Contacteer onze PR via onderstaand formulier