Connect :-: Ways

Connect :-: Ways faciliteert groei. Binnen het gehele ecosysteem van technologie.

In een versnellende wereld (niet enkel tech), is het moeilijk om je te blijven ontwikkelen. Het is nog uitdagender om dat in de, voor jou, meest optimale richting te voorzien.

Connect :-: Ways verbindt ontwikkeling tussen mensen, technologie en opleidingsinstituten.

Visie

Technologie ontwikkelt zich razendsnel. Het wordt voor de mens steeds moeilijker om deze ontwikkelingen bij te houden. De samenleving wordt dus meer op individuen gebaseerd, terwijl we zelf een diepere behoefte hebben om met elkaar in contact te komen.
Connect :-: Ways houdt de focus op de langetermijndoelen (niet alleen op tech), en op de behoeften die een centrale plaats in het leven zouden moeten hebben.

 
 
Odoo + afbeelding en tekst

Missie

Groei faciliteren en een diepere vorm van een doel te delen. Het ecosysteem verbinden binnen technologie. Het gaat om People - Society - Education systems - een innovatieve markt.

Coaching & mentorship


Technologische versnelling verhoogt de druk op het menselijk bestaan.

Terwijl de kwaliteit van leven en de kwaliteit van (werk) relaties, zorgen voor innovatie, amorf vermogen en creativiteit.

Bij Connect: -: Ways zijn we van mening dat zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling een centrale plaats moet krijgen binnen het werkgeverschap. Alleen in een goede balans kan gedijen. Beiden verdienen onze intense aandacht en begeleiding.

Met deze focus faciliteert Connect: -: Ways de algehele groei van mensen.

Als we het hebben over coaching binnen Connect: -: Ways, bedoelen we de ontwikkeling van de persoonlijke omgeving. Daarnaast binnen Connect: -: Manieren waarop we het hebben over mentorschap bij de ontwikkeling van de professionele omgeving. Om dit mogelijk te maken passen we (omgekeerd) mentorschap toe.

Deze 2 assen staan ​​nadrukkelijk centraal in onze organisatie.

Het uitgangspunt is uw persoonlijke bucketlist.

Odoo • Tekst en afbeelding

Netwerken

Binnen Connect :-: Ways is het scheppen van connecties en het verwerven van kennis van groot belang, daarom worden er regelmatig BBQ's en kennis events georganiseerd!

 
 

Interessant?

Connect :-: Ways zet projecten klaar die voor jou het meest optimaal zijn en beweegt zich in verschillende markten binnen de technische industrie.

Projectbeschrijving:


Do you feel connected?

Ben je geprikkeld door deze unieke aanpak? Neem een kijkje of er mogelijks voor jou een unieke kans voor het grijpen ligt.